Bliv en glad SAS programmør i et serverbaseret miljø

GLADPRG

Denmark

Links

• Jobroller og kompetencer (PDF)

• Det siger en tidligere deltager om kurset
    ”Jeg synes jeg fik meget vigtig information omkring de ting jeg synes er svært at blive klog på uden at spørge en ekspert. Det var rigtig godt at have mulighed for at spørge direkte. Kurset kom godt omkring fordele ved metadata og hvad der forstås ved metadata.”

Please Note: The classroom course is currently not scheduled, please call us on 70 28 27 64 or email us to register your interest.