Important Update. SAS is monitoring the Coronavirus (COVID-19) situation carefully and taking proactive measures to ensure the welfare of our learners and employees. Virtual Live Web classes, with live instructors, have been added for most public classroom events through September. Self-paced e-Learning is also available.

Mise à jour importante. Mise à jour importante SAS surveille attentivement la situation du Coronavirus (COVID-19) et prend des mesures proactives pour assurer le bien-être des apprenants et de ses employés. Des cours Virtuels Live Web, avec des instructeurs en direct, ont été ajoutés pour remplacer la plupart des cours publics en classe et ce jusqu'à la fin septembre 2020. Des tutoriels e-Learning que l'on fait à son rythme sont également disponibles.

Training Console
  |
877-727-4678

ODS Graphics: Essentials

ODSGIN

View learning path
View learning path
Suggest course date
Suggest course date

Canada globe

Earn a Digital Badge Earn a Digital Badge

Provide Feedback

Dates Location Time Language Fee Add to Cart
07-09 OCT 2020   Connected Class Live Web 09:00 AM-05:00 PM EDT English 1,950 USD Add to Cart
08-10,13-15 JUL 2020 Live Web 01:00 PM-04:30 PM EDT English 1,950 USD Add to Cart
09-11,14-16 DEC 2020 Live Web 01:00 PM-04:30 PM EST English 1,950 USD Add to Cart