Important Update SAS is monitoring the Coronavirus (COVID-19) situation carefully and taking proactive measures to ensure the welfare of our learners and employees. Virtual Live Web classes, with live instructors, have been added for most public classroom events through April. Self-paced e-Learning is also available.

Mise à jour importante
SAS surveille attentivement la situation du Coronavirus (COVID-19) et prend des mesures proactives pour assurer le bien-être des apprenants et de ses employés. Des cours Virtuels Live Web, avec des instructeurs en direct, ont été ajoutés pour remplacer la plupart des cours publics en classe et ce jusqu’à la fin avril 2020. Des tutoriels e-Learning que l’on fait à son rythme sont également disponibles.

Training Console
  |
My Training
Contact Us
877-727-4678
Cart

Introduction to SAS and Hadoop

DIAHD

View learning path
View learning path
Suggest course date
Suggest course date

Canada globe

Earn a Digital Badge Earn a Digital Badge

Provide Feedback

Dates Location Time Language Fee Add to Cart
07-10 JUL 2020 Live Web 01:00 PM-04:30 PM EDT English 1,300 USD Add to Cart
08-11 SEP 2020 Live Web 01:00 PM-04:30 PM EDT English 1,300 USD Add to Cart
27-30 OCT 2020 Live Web 01:00 PM-04:30 PM EDT English 1,300 USD Add to Cart
28 APR-01 MAY 2020 Live Web 01:00 PM-04:30 PM EDT English 1,300 USD Add to Cart