SAS/IML

Titre Niveau Types de formation
SAS Programming for R Users Free e-learning
This course is designed for experienced R users who want to transfer their programming skills to SAS. Emphasis will be placed on programming and not statistical theory or interpretation. Students of this course should have knowledge of plotting, manipulating data, iterative processing, creating functions, applying functions, linear models, generalized linear models, mixed models, stepwise model selection, matrix algebra, and statistical simulations.

3 Intermédaire e-Learning
Programmation SAS/IML®
Vous souhaitez développer ou personnaliser vos méthodes d’analyses statistiques. Vous avez besoin de réaliser des calculs sur des tableaux à double entrée. La formation IML vous apprend à utiliser la procédure IML pour manipuler des données sous forme matricielle, à réaliser des opérations sur des matrices, à créer des programmes réutilisables en fonction de vos besoins.