Important Update SAS is monitoring the Coronavirus (COVID-19) situation carefully and taking proactive measures to ensure the welfare of our learners and employees. Virtual Live Web classes, with live instructors, have been added for most public classroom events through May. Self-paced e-Learning is also available.

Mise à jour importante
SAS surveille attentivement la situation du Coronavirus (COVID-19) et prend des mesures proactives pour assurer le bien-être des apprenants et de ses employés. Des cours Virtuels Live Web, avec des instructeurs en direct, ont été ajoutés pour remplacer la plupart des cours publics en classe et ce jusqu’à la fin mai 2020. Des tutoriels e-Learning que l’on fait à son rythme sont également disponibles.

Cart

Toronto, ON

280 King St East
Suite 500
Toronto, Ontario M5A 1K7
Phone 416-363-4424
FAX 416-363-5399

Google Map

Toronto building photo

Expand/Collapse All Expand All Expand/Collapse All Collapse All

View: Toronto, ON | Nearby | Canada